#BPMAGBLAXX - De BESTE inzendingen van de afgelopen CHALLENGE


AG Blaxx maakte speciaal voor BPM een beat voor jullie om op te freestylen en op Insta hebben we weer een hoop inzendingen gevonden. Check nu de inzendingen van deze BPM en houdt 101Barz in de gaten voor de volgende aflevering.

#BPMAGBLAXX #1OAK #101BARZ

101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland met wekelijks nieuwe video's. Natuurlijk brengt Rotjoch elke week de welbekende studiosessies op je beeldscherm, maar dat is niet alles. Videoclips van je favoriete artiesten die gemaakt zijn door het 101Barz-team vind je onder de noemer 101Barz Videoclipz. Items en portretten van beginnende rappers en gevestigde namen worden met regelmaat geupload. In Hitmakerz nemen we je mee achter de schermen bij de producers van de dikste hits van Nederlandse bodem. De rappers met de best bekeken sessies krijgen bezoek van Rotjoch om een Trophy in ontvangst te nemen.

In 2006 had Rotjoch het idee om onder de vleugel van BNN het hiphopplatform 101Barz op te zetten. Rappers kwamen langs voor studiosessies en binnen de kortste keren was 101Barz een begrip in Nederland. Welke bekende rapper begon niet zijn carrière bij 101Barz?MEER WEERGEVEN

MINDER WEERGEVEN

AANBEVOLEN