C7 - Paper (prod. Hippy Jack)


All round C7 of ook bekend als Frank Y. van het dodelijk schiet incident van eind januari 2020, toen hij en zijn jeugd vriend bezig waren met de videoclip van dit lied. Zoals jullie weten en ook zien zal de media alles en alles erom heen altijd dingen verdraaien en het anders neerzetten dan hoe het in werkelijkheid is.

C7 (Frank Y.) is net als de meeste een normale jongen, die in de straten van de Bijlmer opgroeide. Net als vele heeft hij verkeerde keuzes gemaakt in het leven. Maar hij heeft er geen spijt van. Omdat het bewuste keuzes waren voor bewuste doelen, maar alleen dit incident niet. Dit is een ongeluk geweest, waarbij hij, voor de rest van zijn leven altijd spijt zou blijven hebben. Voor geen enkele strafbare feit van vroeger zou hij de tijd voor terug willen draaien. Maar voor dit incident dat op 27e januari gebeurde en onze vriend R. Cordova overleed. Zou hij dat zonder twijfel doen als dat kon.

C7 (Frank Y.) wou na het incident niks meer te maken hebben met muziek. Maar dat is niet wat onze vriend zou hebben gewild. Dus na een lange twijfel besloot C7 om juist nog harder te werken met muziek, als nooit van te voren. En om het harde werk van onze vriend niet zinloos af te sluiten. Dus nu dat C7 vast zit en ook wanneer hij buiten komt zullen jullie veel van C7 horen en zien. Met positieve energie voor jong en al.

Rust in vrede naar onze vriend R. Cordova.🕊MEER WEERGEVEN

MINDER WEERGEVEN

AANBEVOLEN