FRNKIE - #BPMFRNKIE | BPM | 101BARZ


FRNKIE scoorde z'n eerste gouden plaat op zestienjarige leeftijd en zit niet stil sindsdien. Hij werkt niet alleen met artiesten van eigen bodem, maar ook over de grens maakt hij bangers. In deze BPM gaan we langs bij hem om een kijkje te nemen in de keuken en uiteraard produceert hij een beat voor jullie voor de nieuwe challenge.

Download de beat hier:
https://www.bnnvara.nl/101barz/artikelen/bpm-frnkie

Ga naar 101Barz.nl, download de beat en maak je eigen track/freestyle. Deel deze op Instagram met de hashtag #BPMOATH. De beste inzendingen krijgen een spot in de volgende compilatie!

101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland met wekelijks nieuwe video's. Natuurlijk brengt Rotjoch elke week de welbekende studiosessies op je beeldscherm, maar dat is niet alles. We gaan langs bij producers en zien hoe zij een beat maken voor de beginnende artiesten thuis in de serie 'BPM'. We zoeken talenten op in hun eigen buurt om ze beter te leren kennen in 'Talent vd Maand'. Ben je op zoek naar wat langere interviews? Dan is 'Ins & Outs' iets voor jou!MEER WEERGEVEN

MINDER WEERGEVEN