Jimmy Huru - #BPMJIMMYHURU | BPM | 101BARZ


Jimmy Huru is van alle markten thuis. Hij produceert niet alleen voor de grootste rappers van de Nederlandse game, maar heeft ook internationale producties op zijn naam staan. De hitlijsten zijn niet onbekend voor hem. 101Barz zoekt Jimmy Huru op in zijn studio om meer te weten over zijn producties en natuurlijk produceert hij een beat voor jullie om je ding op te doen. Check het hier: https://www.bnnvara.nl/101barz/artikelen/bpm-jimmy-huru

Download de beat en post jouw barz op social media met de hashtag #BPMJIMMYHURU. De beste inzendingen zie je volgende maand in een compilatie op al onze kanalen.

101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland met wekelijks nieuwe video's. Natuurlijk brengt Rotjoch elke week de welbekende studiosessies op je beeldscherm, maar dat is niet alles. We gaan langs bij producers en zien hoe zij een beat maken voor de beginnende artiesten thuis in de serie 'BPM'. We zoeken talenten op in hun eigen buurt om ze beter te leren kennen in 'Talent vd Maand'. Ben je op zoek naar wat langere interviews? Dan is 'Ins & Outs' iets voor jou!

Volg ons ook op:MEER WEERGEVEN

MINDER WEERGEVEN