THEZ - #BPMTHEZ | BPM | 101BARZ


THEZ is verantwoordelijk voor een aantal grote producties van Nederlandse bodem en heeft het afgelopen jaar z'n eerste gouden platen binnen gehaald. In deze BPM zoeken we hem op om met hem te praten over de producties die hij in de afgelopen tijd heeft gedaan en maakt hij voor jullie een beat om je ding op te doen. Check het hier: https://www.bnnvara.nl/101barz/artikelen/bpm-thez

Download de beat en post jouw barz op social media met de hashtag #BPMTHEZ. De beste inzendingen zie je volgende maand in een compilatie op al onze kanalen.

101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland met wekelijks nieuwe video's. Natuurlijk brengt Rotjoch elke week de welbekende studiosessies op je beeldscherm, maar dat is niet alles. We gaan langs bij producers en zien hoe zij een beat maken voor de beginnende artiesten thuis in de serie 'BPM'. We zoeken talenten op in hun eigen buurt om ze beter te leren kennen in 'Talent vd Maand'. Ben je op zoek naar wat langere interviews? Dan is 'Ins & Outs' iets voor jou!

Volg ons ook op:
🔴 Website: https://101barz.nlMEER WEERGEVEN

MINDER WEERGEVEN