De Jeugd Van Tegenwoordig - Manon


De Jeugd Van Tegenwoordig - Manon
Spotify: http://bit.ly/spotmanon
iTunes: http://bit.ly/manontunes
Deezer: http://bit.ly/deezmanon

Op 23 oktober verschijnt ‘Manon’ het vijfde studioalbum van de eeuwige eendagsvlieg De Jeugd Van Tegenwoordig. De titeltrack zag onlangs het licht na een live primeur voor de Lowlands weide. De even catchy als ongrijpbare single ‘Manon’ (‘Manon, ik heb zin in een wiepie op het balkon’) is de voorloper van een gloednieuw album en heeft sinds vandaag een videoclip.

‘Manon’, de opvolger van ‘Parels voor de Zwijnen’ (2005),‘De Machine’ (2008), ‘De Lachende Derde’ (2010) en “Ja, Natúúrlijk!” (2013) is één grote ode aan de vrouw. Het is niet voor het eerst dat Faberyayo, Vjèze Fur en Willie Wartaal het prachtigste geslacht in het zonnetje zetten, maar wel voor het eerst een album lang.

Natuurlijk doet De Jeugd Van Tegenwoordig dat immer volwassen en beleefd, maar ook roekeloos en futuristisch. Er wordt gestunt, gestreeld, genomen en gegeven, uiteraard wederom rijkelijk en exclusief gearrangeerd door het fenomeen Bas Bron. Gastartiesten doen de heren nog steeds niet aan. Dat blijkt op ‘Manon’ dan ook opnieuw volledig overbodig.

‘Manon’ vond haar oorsprong en vervolmaking in Nederland én België, de buurlanden die dit najaar ook onveilig worden gemaakt middels van een uitgebreide tournee. De kaartverkoop hiervoor gaat enorm hard.

De voorverkoop van het vijfde Jeugd album gaat binnenkort van start. Het album verschijnt digitaal, op cd, LP en zal te streamen zijn via de diverse diensten. Bekijk nu de eerste video van het album: MANON!

CREDITS MANON
Concept & direction: Lernert & Sander
DOP: Patrick Otten
Production company: ADULT (www.adult-image.tv)
Executive producer: Maarten Le Roy
Producer: Marie-Hélène Van Quickenborne, Bram Sterckx
Set builder: Aaron De Keyzer
Editor: Simone Rau
Post production: Hectic Electric

http://www.dejeugdvantegenwoordig.com
http://www.magnetronmusic.com
http://www.lernertandsander.comMEER WEERGEVEN

MINDER WEERGEVEN

AANBEVOLEN