Off The Beaten Track: Dio neemt de regie van De Man video in eigen handen


Dio draait al een tijdje mee in de Nederlandse hiphop en heeft zodoende al een flink aantal video’s uitgebracht. Hij merkte dat hij zich steeds meer ging bemoeien met het proces van het maken van een clip en zodoende vond hij dat de tijd was aangebroken om de touwtjes in eigen handen te nemen. Voor de video bij de titeltrack van zijn laatste album ‘De Man‘ is hij dan ook op de regisseursstoel gaan zitten.

 

‘De Man’ vertelt een verhaal over de weg naar succes. Dio’s eigen levenspad vormde hiervoor de inspiratie, maar zo ook het leven van de jongens uit Dio’s buurt – die ieder hun doel nastreefden en in hun rol als muzikant, voetballer of kickbokser ‘De Man’ zijn geworden. Dit wil Dio laten zien middels zijn nog uit te komen clip.

 

In het eerste deel van Off The Beaten Track met Dio volgen we samen met hem Tyjani Beztati, de kickbokser die een belangrijke rol vervult in de video. Daarnaast zochten we Dio op in de studio bij Spanker, die verantwoordelijk is voor de productie van de track. Hier spraken we over Dio’s carrière en de stappen die hij gemaakt heeft om te komen waar hij nu is.

 

Volg Puna:

http://facebook.com/punablog
http://twitter.com/punablog

 MEER WEERGEVEN

MINDER WEERGEVEN