Off The Beaten Track: Dio neemt de regie van De Man video in eigen handen (Deel 2)


In Off The Beaten Track volgen we samen met PUMA een reeks artiesten op de weg naar succes. Na Digitzz & Maydien en SFB is het dit keer de beurt aan Dio.

 

Dio draait al een tijdje mee in de Nederlandse hiphop en heeft zodoende al een flink aantal video’s uitgebracht. Hij merkte dat hij zich steeds meer ging bemoeien met het proces van het maken van een clip en zodoende vond hij dat de tijd was aangebroken om de touwtjes in eigen handen te nemen. Voor de video bij de titeltrack van zijn laatste album 'De Man' is hij dan ook op de regisseursstoel gaan zitten.

 

'De Man' vertelt een verhaal over de weg naar succes. Dio's eigen levenspad vormde hiervoor de inspiratie, maar zo ook het leven van de jongens uit Dio's buurt - die ieder hun doel nastreefden en in hun rol als muzikant, voetballer of kickbokser 'De Man' zijn geworden. De officiële videoclip primeurt morgen, maar wij geven alvast een voorproefje.

 

In het tweede deel van Off The Beaten Track met Dio nemen we samen met de rapper een kijkje in het leven van de jonge atleet Jay van Brienen en voetballer Cody Gakpo. Beide jongens worden gevolgd tijdens het uitoefenen van hun sport, maar ook hun dagelijkse bezigheden. Daarnaast gaan we met Dio mee naar een show in Ahoy, tijdens het Dance4Life evenement en spreken we hem over zijn muziek en het regisseren van zijn eigen video.

Volg Puna:
http://facebook.com/punablog
http://twitter.com/punablogMEER WEERGEVEN

MINDER WEERGEVEN