Oomps - On Me (Prod. PalenkoBeatz)


Na een half jaar is Oomps terug.
Fresh en vernieuwend. In samenwerking met Palenkobeatz ( bekend van Labanta - broederliefde en Ismo's nieuwste album NU OF NOOIT) is On me zijn eerste kunst stukje.

 

Haten is niet de sleutel, acceptatie wel!

 

Ik werk in een Scene dat gevaarlijker is dan Tsjernobyl. De giftige adem van de hater’s om me heen in combinatie met de vibratie uit hun mond is “TOXIC”.

 

De visuele beperking van een hater die het grote plaatje niet ziet, is gelijk aan een strijder die niet weet waar voor hij strijd.

 

Mijn euforie van mijn gemaakte keuzes neemt plaats voor mijn teleurstelling van gemiste kansen. Ik probeer dagelijks vast te houden aan het grote plaatje. 1 stap voorruit bleek in het werkelijkheid 2 stappen achteruit.

 

Sommige mensen kunnen liegen in je gezicht en vergeten dat je de waarheid al weet. Het overkomt me dagelijks en ik wordt niet geraakt door een leugen of zelfs de waarheid.

 

Hoeveel mensen in het afgelopen jaar zijn nog de moeite waard om nu nog over te praten, ken je het gevoel dat je foute mensen aantrekt, ken je het gevoel dat je tijd/energie zit te verspillen aan iemand. Mensen zijn wispelturig en als je teveel tijd of energie daar in steekt wordt jij dat ook!

 

Investeer in je zelf, Let them Hate on me! #Teamyou

 

Beat: Palenkobeatz
Mix & Master: Palenkobeatz
Regie: Slinge Dinge
Camera: Selfmade Videos
Edit: Selfmade VideosMEER WEERGEVEN

MINDER WEERGEVEN