Strijdersysteem x Smokin Aces - Up All Night


’UP ALL NIGHT’ is de eerste single van de DJ-set STRIJDERSYSTEEM in samenwerking met producers Jay Fonseca, Rudebeats en het aanstormende DJ talent Smokin Aces (Darryl van Gonter). Voor wie STRIJDERSYSTEEM nog niet kent, een kleine introductie: Sjaak is een echte clubstrijder. Met hits als “Stuk”, “Helemaal Naar De Klote” (ft. The PartySquad), “Krokobil” (ft. Yellow Claw/Polska), “Hasselhoff” (ft. Dennis Brugman/Wantigga) en natuurlijk zijn meest recente wapenfeit “Alleen” heeft hij bewezen menig venue op haar grondvesten te doen trillen. StrijderSysteem DJ set is de club en festival vertaling van deze bangers met Sjaak als host.
Het beste van de Amsterdamse rapper wordt gecombineerd met een dansvloer verwoestende mix van genres. StrijderSysteem brengt een mix van de vertrouwde Sjaak sound en de regelrechte club bangers. Verwacht o.a. house, hiphop, moombathon, trap maar ook zouk misstaat niet binnen het StrijderSysteem. Strijders verenig jullie in clubs en op festivals, want Sjaak groet jou met zijn StrijderSysteem Dj set

 

’UP ALL NIGHT’ is vanaf nu te downloaden/streamen met de videoclip. Enjoy

 

FOR BOOKINGS & PRESS:
Bookings: tom@your-agency.nl
Press: info@strijdersysteem.com

 

STRIJDERSYSTEEM
http://www.strijdersysteem.com
https://www.facebook.com/strijdersysteemdj
http://twitter.com/strijdersysteem
http://instagram.com/strijdersysteem

 

VIDEO
Production Company: Diamond Productions
Creative Director: Diamond productions
Camera: Diamond Productions
Editor: Motion Star Visuals

 

CLOTHING
StrijderSysteem

 

CAST
Mehdi Chafi (SJAAK), Shona Groenewoud, Dijohn Ronde, Hakan Senyigit, Bianca Boksebeld, Noah van Elden en Noel Teunissen.



MEER WEERGEVEN

MINDER WEERGEVEN

AANBEVOLEN