Kempi - Brief Uit De Gevangenis


Kempi - Brief Uit De Gevangenis
Spotify: http://bit.ly/jillaspot
iTunes: http://bit.ly/applejilla
Deezer: http://bit.ly/deezjilla
Apple Music: http://bit.ly/jillatunes

 

Vandaag, op zijn verjaardag, deelt Kempi een nieuw nummer, Brief Uit de Gevangenis. Het is een cadeau van Kempi aan zijn fans, tevens als bedankje voor alle brieven en steun die hij heeft mogen ontvangen de afgelopen tijd. “Ik waardeer die brieven heel erg. Ik hoef niemand uit te leggen dat de tijd hier traag gaat. Bemoedigende woorden, het beantwoorden van vragen en gewoon wat dope verhalen laten de dagen sneller gaan. Ik heb veel mensen teruggeschreven en geniet er van om op radio te horen wat er nu allemaal uit komt en dat veel goede artiesten hard gaan.”

 

“Het gaat goed, ik mag niet klagen. God is goed. Treurig genoeg is dit mijn leven. Sinds mijn jeugd zit ik regelmatig vast. Maar ik blijf sterk en waardeer dat mensen aan me blijven denken en mijn muziek draaien. Ik ga niet vooruit lopen op de periode na deze straf. Wat komt dat komt.” Het nummer Brief Uit de Gevangenis is, zoals de naam al zegt, geschreven tijdens een periode van detentie. De productie is gedaan door Joost Jellema (o.a. Kenny B) “Mensen zullen deze Kempi herkennen. Het is geschreven in de vibe van het moment. Zoals ‘Wakker In Du Cel’ dat ook was.”

 

Voor het artwork en de video bij Brief Uit de Gevangenis is gebruik gemaakt van de handgeschreven lyrics die Kempi stuurde. Met daarbij tevens een dankwoord aan de fans.

 

Wie Kempi ook wil schrijven kan zijn brief sturen naar:
Postbus 1328
3430 BH Nieuwegein
T.a.v. Jerrely Slijger

Credits lyricsvideo: Gert Jan NaberMEER WEERGEVEN

MINDER WEERGEVEN