Kempi - Vienna (prod. Dennis Letnom)


Het nummer ‘Vienna’ is een liefdesliedje dat natuurlijk op Valentijnsdag gedeeld moet worden. Vanaf vrijdag is het nummer ook op alle digitale kanalen te vinden. Vandaag werd tevens bekend dat Kempi dit jaar op festival Appelsap staat.

 

Enkele weken geleden deed Kempi de gloednieuwe single ‘Vienna’ al live op 3FM tijdens de Rotjoch take-over uitzending van 3voor12 Radio. De balllad werd zo goed opgepikt dat Kempi besloot het nummer op te nemen in de studio en vandaag te delen met een prachtige video van deze opname. Op gitaar hoor je Jeffrey ‘Faisel’ Dilrosun. Het nummer is geproduceerd door Dennis Letnom, waarmee Kempi eerder werkte, onder meer voor het legendarische album ‘Du Zoon’ (2008).

 

Na een veelbewogen tijd is Kempi meer dan klaar voor een nieuw hoofdstuk in zijn indrukwekkende carrière. De afgelopen maanden was Kempi onder meer te horen op hits met Cho, Jonna Fraser, The Partysquad, Keizer en Ismo. Onlangs liet Kempi de studio van 101Barz in vuur en vlam achter na een beestachtige sessie bij Rotjoch.

 

Kempi is al maanden constant aan het werk in de studio en is klaar om binnenkort zijn mixtape #DU4 te releasen. Ondertussen werkt hij ook aan een nieuw album dat eveneens dit jaar moet verschijnen. Vrijdag is ‘Vienna’ ook te beluisteren via alle digitale kanalen.

 

Video door Samir El JattariMEER WEERGEVEN

MINDER WEERGEVEN