Soul’Art - Django (prod. Cozone)


Soul’Art - Django (prod. Cozone)
Spotify: http://bit.ly/djangospot
iTunes: http://bit.ly/djangoapple
Apple Music: http://bit.ly/appdjango

Vandaag verschijnt de nieuwe single van het Belgische hiphop-collectief Soul’Art. ‘Django’ is de voorloper van een debuut-EP die in mei bij Top Notch verschijnt. Soul'Art brengt zang en rap samen in het Nederlands, Frans en Engels waarmee ze zowel de taalgrens als internationale grenzen overschrijden. Tijdens hun pril bestaan slagen ze hier al in met optredens van Luik tot Antwerpen en Brussel tot Amsterdam.

In 2015 verscheen hun eerste mixtape 'Soul'Park: Love & Politics'. Elle Magazine benoemden ze samen met Stikstof en DVTCH NORRIS tot de ‘Elle Trend’ voor 2017 en ook De Morgen interviewden ze voor het artikel ‘Young, black, beautiful: De toekomst van onze hiphop.’ hier wederom met DVTCH NORRIS maar ook met Coely, TheColorGrey en Dj Black Mamba en tot slot tipte 3voor12 hun EP aan als een van de De Meest Belovende Releases Van 2017.

Op 11 november kwam de tweede film 'Black' van regisseurs Adil El Arbi en Bilall Fallah uit. Martha, de zangeres van Soul’Art vertolkt hierin de hoofdrol tevens verzorgde de groep twee tracks voor de soundtrack. Na een mini-tour door België en het winnen van 'Rookie Of The Year 2015' op de Vlaamse Rap Awards stonden ze deze zomer op festivals als Les Ardents, Laundry Day en Maanrock.

De eerste single ‘Django’ is geproduceerd door Cozone Beats die verantwoordelijk was voor de productie van Safi & Spreej hun eerste radiohit ‘Herinner Mij’. Het eerste project van Soul’Art zal verschijnen in mei.MEER WEERGEVEN

MINDER WEERGEVEN